Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dışkısını görmek

Rüyada birinin dışkısını görmek

Rüyada birinin dışkısını görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, kötü günlerinin biteceğine, huzurlu günler görüleceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinin dışkısını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor.

Rüyada dışkısını yapmak endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada kendi dışkısını temizlemek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada maymun dışkısı görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada bebek dışkısı görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına alamet eder.

Rüyada dışkıya dokunmak kötü günlerinden kurtulacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına işaret eder.

Rüyada insan dışkısını yaparken görmek işinde zarar edeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, yapılan ahlaksız davranışlara işaret eder.

Rüyada hayvan dışkısı temizlemek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük dışkısını görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments