Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek dışkısı görmek

Rüyada bebek dışkısı görmek

Rüyada bebek dışkısı görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, kapanan kapıların açılacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, ün salacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, alım gücünün artacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, her istediğini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek dışkısı gördüyseniz:

  • Duygusal nedenler yapılması gerekenleri yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada bebek dışkısı yemek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kadim dostlar edineceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek dışkısı görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek dışkısı temizlemek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin dışkısını yediğini görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada domuz dışkısı görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada dışkıda kurt görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işaret eder.

Rüyada hayvan dışkısının içine düşmek onlara değer vereceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine inanılır.

Rüyada insan dışkısı yediğini görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments