Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dışkısını temizlemek

Rüyada kendi dışkısını temizlemek

Rüyada kendi dışkısını temizlemek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, güçlendikçe güçleneceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına delalet eder.

Rüyada kendi dışkısını temizlemek gördüyseniz:

  • Belli maceralara atılmadan önce sonuçlarını doğru öngörmenizde fayda var.

Rüyada insan dışkısı temizlemek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada hayvan dışkısı temizlemek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına rivayet eder.

Rüyada birinin dışkısını temizlemek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine işarettir.

Rüyada bebek dışkısı temizlemek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi dışkısını temizlemek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının dışkısını temizlemek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek dışkısı temizlemek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada dışkıyı temizlemek bereketin ve verimin olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments