Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışkısını yapmak

Rüyada dışkısını yapmak

Rüyada dışkısını yapmak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına yorulur.

Rüyada dışkısını yapmak gördüyseniz:

  • Olayları büyütmeyin.

Rüyada insan dışkısı yapmak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, şansının da açık olacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına inanılır.

Rüyada kendi dışkısını yapmak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada dışkısını yapmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada kendi dışkısıyla oynamak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada atın dışkısını görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek dışkısı temizlemek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dışkıda solucan görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada hayvan dışkısı yemek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, iki tarafın da çok sevineceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments