Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alabalık görmek

Rüyada alabalık görmek

Rüyada alabalık görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, güzel günler yaşanacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işaret eder.

Rüyada alabalık gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek ya da geleceğinizi düzenlemek için zaman harcayabilir ya da bütçe yapabilirsiniz.

Rüyada canlı alabalık görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine delalet eder.

Rüyada alabalık yemek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı benekli alabalık görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine delalet eder.

Rüyada büyük alabalık görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı alabalık görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada alabalık sürüsü görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine işarettir.

Rüyada büyük alabalık yakalamak herkesin takdirini toplayacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, sadece kendisini düşüneceğine işaret eder.

Rüyada derede alabalık görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments