Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede alabalık görmek

Rüyada derede alabalık görmek

Rüyada derede alabalık görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada derede alabalık gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almak veya gereğinden fazla harcama yapmak sorun yaratabilir.

Rüyada derede alabalık tutmak sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada derede alabalık görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı alabalık görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş alabalık görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı benekli alabalık görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, rahat geçinerek yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük alabalık görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada alabalık tutmak torunlarına dahi yeteceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada alabalık görmek mekân değiştireceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments