Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davul çalan görmek

Rüyada davul çalan görmek

Rüyada davul çalan görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, keyfin kaçacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada davul çalan gördüyseniz:

  • Olayları telafi etmeniz gerekmediği gibi, tolere dahi edemeyeceğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada davul çalan adam görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, kişinin şifa bulacağına işarettir.

Rüyada davul çalanı görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada davul çalan birini görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada davul çalan görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, zor günlerden geçeceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada keman çalan birini görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada flüt çalan birini görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, işlerini boşvereceğine işaret etmektedir.

Rüyada müzik aleti çalan birini görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, kendisine olan güveninin azalacağına alamet eder.

Rüyada çalan telefon görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments