Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin cenazesine gitmek

Rüyada birinin cenazesine gitmek

Rüyada birinin cenazesine gitmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, geniş rızık elde edeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birinin cenazesine gitmek gördüyseniz:

  • Kararsızlık içinde olabilirsiniz.

Rüyada cenazenin arkasından gitmek kendisini çok kötü hissedeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada cenaze evine gitmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına delalet eder.

Rüyada cenazeye gidememek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına tabir olunur.

Rüyada ölünün cenazesine gitmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada birinin cenazesine gitmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş biriyle cenazeye gitmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada cenazeye gitmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, eğlence ve renk geleceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments