Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş biriyle cenazeye gitmek

Rüyada ölmüş biriyle cenazeye gitmek

Rüyada ölmüş biriyle cenazeye gitmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle cenazeye gitmek gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken konuların altından kalkabilmeniz için seçeneklerinizi detaylarıyla gözden geçirmelisiniz.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek sevdiklerini de koruyacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada cenazenin arkasından gitmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, işlerinde başarılı olacağına yorulur.

Rüyada cenaze namazına gitmek dostlarıyla bir araya geleceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze evine gitmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin cenazesine gitmek atılan adımların boşa çıkacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi cenazesine gitmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada ölünün cenazesine gitmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada cenazeye gitmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, işlerin düzgün gideceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments