Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazeye gitmek

Rüyada cenazeye gitmek

Rüyada cenazeye gitmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına alamet eder.

Rüyada cenazeye gitmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda bulunan kişilerle anlaşmazlık yaşamamak için sabırlı olmanız gerekebilir.

Rüyada cenazeye gidememek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş biriyle cenazeye gitmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada cenaze evine gitmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada cenaze namazına gitmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün cenazesine gitmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin cenazesine gitmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi cenazesine gitmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments