Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iltihabı sıkmak

Rüyada iltihabı sıkmak

Rüyada iltihabı sıkmak sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kazancının katbekat artacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada iltihabı sıkmak gördüyseniz:

  • Sorulması gereken sorular var.

Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada iltihabı sıkmak rahat bir hayat süreceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada iltihap sıkmak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta iltihap görmek sorunların artacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, konforunun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada ayağından iltihap aktığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına yorulur.

Rüyada gözde iltihap görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, insanları kıracağına inanılır.

Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına alamet eder.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments