Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu sıkmak

Rüyada burnunu sıkmak

Rüyada burnunu sıkmak yetim sevindireceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada burnunu sıkmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada burnunda sivilce sıkmak ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnunu sıkmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işarettir.

Rüyada birinin burnunu sıkmak hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada zeytin sıkmak kısmetin kapanacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumruğunu sıkmak hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine alamet eder.

Rüyada karşılıklı silah sıkmak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına alamet eder.

Rüyada köfte sıkmak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments