Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bize aşık olduğunu görmek

Rüyada birinin bize aşık olduğunu görmek

Rüyada birinin bize aşık olduğunu görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, hayaline kavuşacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına işarettir.

Rüyada birinin bize aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler iş arkadaşlarınızın veya meslektaşlarınızın saygısını kazanmanıza yardım edebilir.

Rüyada birinin bize aşık olduğunu görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bizans altını görmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine tabir olunur.

Rüyada bizans altını bulmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi bizim evde görmek çok hayırlı haberler alacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada aşık olup mutlu olmak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işarettir.

Rüyada engelli birine aşık olmak kişinin iyi hale geleceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine yorulur.

Rüyada aşık olduğu kişinin elini tutmak sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, ilerleyemeyeceğine yorulur.

Rüyada bir adama aşık olmak uzun süre cesaretini toplayamayacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments