Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bizans altını bulmak

Rüyada bizans altını bulmak

Rüyada bizans altını bulmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına işarettir.

Rüyada bizans altını bulmak gördüyseniz:

  • Gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada bizans altını bulmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bizans altını görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işarettir.

Rüyada birinin bize aşık olduğunu görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi bizim evde görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada toprak altından para bulmak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, yatırımların heba olacağına tabir olunur.

Rüyada altın küp bulmak kem gözlere gelineceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına tabir olunur.

Rüyada bolca altın bulmak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına yorulur.

Rüyada altın yüzükler bulmak imkânlarının azalacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments