Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adama aşık olmak

Rüyada bir adama aşık olmak

Rüyada bir adama aşık olmak maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, huzur içinde yaşayacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, her nimetin lezzetine varacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, yanlış işlere girileceğine inanılır.

Rüyada bir adama aşık olmak gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri açıkça dile getirebilirsiniz.

Rüyada evli bir adama aşık olmak daha rahat bir hayata kavuşulacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine inanılır.

Rüyada yaşlı adama aşık olmak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine alamet eder.

Rüyada aşık adam görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, moralinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada bir adama aşık olmak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, zararların üst üste geleceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada aşık bir adam görmek elindeki imkanların artacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir adama aşık olmak sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğun adamla öpüşmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir adama aşık olmak sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments