Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bizans altını görmek

Rüyada bizans altını görmek

Rüyada bizans altını görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, aydınlanacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, dünya malı edineceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bizans altını gördüyseniz:

  • Yanlış kararlar alabilirsiniz.

Rüyada bizans altını bulmak önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına tabir olunur.

Rüyada bizans altını görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, saygınlığını yitireceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi bizim evde görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin bize aşık olduğunu görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada altın bulmak ve kaybetmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet eder.

Rüyada hediye altın yüzük almak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, aile hayatlarını bozulacağına alamet eder.

Rüyada altın yüzüğü başkasına vermek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz dibinden altın çıkarmak işlerinin ters gideceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments