Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin beline sarılmak

Rüyada birinin beline sarılmak

Rüyada birinin beline sarılmak hayalkırıklığı duyacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, hayır dualarına nail olacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada birinin beline sarılmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda karışıklıklar veya tartışmalı durumlar olabilir.

Rüyada belinden sarılmak içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yılanın beline sarıldığını görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin beline sarılmak sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına delalet eder.

Rüyada beline sarılmak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, adının her yerde geçeceğine, başarı ve zenginlik getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin beline sarıldığını görmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin beline sarılmak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada bir kızın beline sarılmak ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin beline sarılmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments