Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın beline sarıldığını görmek

Rüyada yılanın beline sarıldığını görmek

Rüyada yılanın beline sarıldığını görmek şerefli bir hayat süreceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, güzel bir iş fırsatına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın beline sarıldığını gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz kimselerden gururunuzu okşayacak teklifler veya iltifatlar alabilirsiniz.

Rüyada yılanın beline sarıldığını görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin beline sarılmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin beline sarılmak zahmete ve çileye düşeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalettir.

Rüyada erkeğin beline sarılmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, doğru işler yapacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin beline sarılmak yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine yorulur.

Rüyada belinden sarılmak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine delalettir.

Rüyada bir kadının beline sarılmak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments