Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin beline sarıldığını görmek

Rüyada birinin beline sarıldığını görmek

Rüyada birinin beline sarıldığını görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, çalışmalarının artacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada birinin beline sarıldığını gördüyseniz:

  • Sosyal olarak yüksek kişilerden yardım görebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin beline sarılmak bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına tabir olunur.

Rüyada birinin beline sarılmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin beline sarılmak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin beline sarılmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine yorulur.

Rüyada bir kadının beline sarılmak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına alamet eder.

Rüyada yılanın beline sarıldığını görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına inanılır.

Rüyada erkeğin beline sarılmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına işaret eder.

Rüyada bir kızın beline sarılmak ailesinden hayır göreceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments