Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beline sarılmak

Rüyada beline sarılmak

Rüyada beline sarılmak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beline sarılmak gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin adınıza karar vermesine izin vermemelisiniz.

Rüyada bir erkeğin beline sarılmak büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, şansının bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızın beline sarılmak eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine belinden sarılmak hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir kadının beline sarılmak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine işarettir.

Rüyada yılanın beline sarıldığını görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada kadının beline sarılmak yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin beline sarıldığını görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, birlikte bazı işler yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments