Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin beline sarılmak

Rüyada bir erkeğin beline sarılmak

Rüyada bir erkeğin beline sarılmak çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin beline sarılmak gördüyseniz:

  • Sakin bir şekilde düşünerek olaylara beraber adım atmaya başlayacaksınız.

Rüyada erkeğin beline sarılmak platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin beline sarılmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin beline sarıldığını görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın beline sarıldığını görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada belinden sarılmak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak fırsatların istenmeden harcanacağına, elinin bollaşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin beline sarılmak muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına yorulur.

Rüyada birine belinden sarılmak dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments