Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bana para verdiğini görmek

Rüyada birinin bana para verdiğini görmek

Rüyada birinin bana para verdiğini görmek işlerin günden güne daha da artacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bana para verdiğini gördüyseniz:

  • Eviniz veya ailenizle ilgili gelişmeler daha önce düşünmediğiniz seçenekleri fark etmenizi sağlayabilir.

Rüyada birinin bana para verdiğini görmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bana kağıt para verdiğini görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin bana şeker verdiğini görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin bana altın verdiğini görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin bana sigara verdiğini görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, verilen emeklerin heba olacağına yorulur.

Rüyada birinin bana kuran verdiğini görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Rüyada bana para vermek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına delalettir.

Rüyada banu alkanı görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments