Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bana taş attığını görmek

Rüyada birinin bana taş attığını görmek

Rüyada birinin bana taş attığını görmek rahatının bozulacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, malından ve parasından kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada birinin bana taş attığını gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda uzun zamandır yapmayı beklediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz ya da meydana gelen yenilikler hoşunuza gidebilir.

Rüyada birinin bana taş attığını görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, umutlarının biteceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin bana mesaj attığını görmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada bana taş atıldığını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin bana ateş ettiğini görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada bana aşık olan birini görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bana aşık birini görmek gönlünce bir hayat süreceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine alamet eder.

Rüyada herkesin bana güldüğünü görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin bana kağıt para verdiğini görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments