Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bana aşık olan birini görmek

Rüyada bana aşık olan birini görmek

Rüyada bana aşık olan birini görmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına delalettir.

Rüyada bana aşık olan birini gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gitmesi, bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların şekle girmesi için sizin bazı kuralları yumuşatmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada bana aşık birini görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada bana aşık olan birini görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına yorulur.

Rüyada birinin bana şeker verdiğini görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına inanılır.

Rüyada birinin bana ateş ettiğini görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin bana büyü yaptığını görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, maddi durumunun düzeleceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin bana gülümsediğini görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, herkesin yardımına koşacağına işaret eder.

Rüyada banu alkan görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine işarettir.

Rüyada bana para vermek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments