Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayna verdiğini görmek

Rüyada birinin ayna verdiğini görmek

Rüyada birinin ayna verdiğini görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin ayna verdiğini gördüyseniz:

  • Yanılgılar, yanlış anlaşılmalar veya aldatma ya da aldatılma durumları söz konusu olabilir.

Rüyada birinin ayna verdiğini görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet eder.

Rüyada aynanın arkasını görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık ayna görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, durumunuzun iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynada dişlerine bakmak ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynayı silmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına delalettir.

Rüyada aynaya bakarak oynamak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine yorulur.

Rüyada aynada başkasını görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments