Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada başkasını görmek

Rüyada aynada başkasını görmek

Rüyada aynada başkasını görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, muradının gerçekleşeceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada aynada başkasını gördüyseniz:

  • Değişik ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz.

Rüyada birine ayna tutmak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde ayna görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada parlak ayna görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada ayna yaptırmak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına tabir olunur.

Rüyada kırık ayna parçaları görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynada insan görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynalı tarak görmek kötü kişilere yakın olacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayna çalmak gönlünce bir yaşam süreceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments