Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynayı silmek

Rüyada aynayı silmek

Rüyada aynayı silmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, maddi gücünün artacağına, kendisi ile gururlanacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynayı silmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, kanuni konular, vergiler v.b önemli mevzuları hafife almak sorunlara neden olabilir.

Rüyada ayna silmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayna sildiğini görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, işveren pozisyonuna geleceğine alamet eder.

Rüyada aynayı silmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada birini silmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının camını silmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı silmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, desteksiz kalacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandalye silmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta silmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, elde bulunan imkânların artacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments