Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin attan düştüğünü görmek

Rüyada birinin attan düştüğünü görmek

Rüyada birinin attan düştüğünü görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, hastalıkların uzak duracağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, iş hayatında başarılı olmaya, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, dikkat çekeceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına işarettir.

Rüyada birinin attan düştüğünü gördüyseniz:

  • Rahatsız edici bazı şeyleri veya ufak tefek problemleri görmezden gelmeniz problemlerin yok olmasını ya da uzaklaşmasını değil, daha da büyümesine neden olabilir.

Rüyada attan düşen birini görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada at düştüğünü görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, kişinin can derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada atın düştüğünü görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada attan düştüğünü görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada attan düşüp ölmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının attan düştüğünü görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, deniz aşırı işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada attan düşeni görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin attan düştüğünü görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
RABÌYE

SELAMLAR ,Ben rùyamda attan dùşùp ölen tanimadiğim bir adam görúyorum.

erkan

rüyamda abimle beraber i ata binmişken attan abim düşerken yakalıyorum kurtarıp yolumuza devam ediyoruz.