Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada attan düşeni görmek

Rüyada attan düşeni görmek

Rüyada attan düşeni görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, çok ünlü bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada attan düşeni gördüyseniz:

  • Son derece sıkıntılı bir durumdan çıkmanız olasıdır.

Rüyada düşen at görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada attan düştüğünü görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, imkânsızlıklarının biteceğine işarettir.

Rüyada atın suya düştüğünü görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada atın düştüğünü görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, ekmeğine leke süreceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada attan düşeni görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada at düştüğünü görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine işarettir.

Rüyada attan düşüp ölmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına yorulur.

Rüyada attan düşen birini görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments