Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at düştüğünü görmek

Rüyada at düştüğünü görmek

Rüyada at düştüğünü görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada at düştüğünü gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarabileceğiniz işlerde daha tutucu bir tavır sergileyebilirsiniz.

Rüyada düşen at görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada atın suya düştüğünü görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine işarettir.

Rüyada at düştüğünü görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çocuklarının fazla olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada attan düşeni görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına alamet eder.

Rüyada attan düşen birini görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, işlerin rast gideceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada attan düştüğünü görmek yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Rüyada atın düştüğünü görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinin attan düştüğünü görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments