Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada attan düşen birini görmek

Rüyada attan düşen birini görmek

Rüyada attan düşen birini görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada attan düşen birini gördüyseniz:

  • Karışık bir psikolojik içinde olabilirsiniz.

Rüyada attan düştüğünü görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine işarettir.

Rüyada atın suya düştüğünü görmek sıkıntının günden güne artacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada attan düşüp ölmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada attan düşeni görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atın düştüğünü görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yolunun açılacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalet eder.

Rüyada attan düşen birini görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının attan düştüğünü görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada düşen at görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments