Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın düştüğünü görmek

Rüyada atın düştüğünü görmek

Rüyada atın düştüğünü görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada atın düştüğünü gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada başkasının attan düştüğünü görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada at düştüğünü görmek içinin hafifleyeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada attan düşüp ölmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada attan düşeni görmek şifa ve moral bulacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işarettir.

Rüyada atın suya düştüğünü görmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada attan düşen birini görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, şansının geri döneceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada attan düştüğünü görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine işarettir.

Rüyada düşen at görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments