Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada attan düştüğünü görmek

Rüyada attan düştüğünü görmek

Rüyada attan düştüğünü görmek çok büyük bir rahata ereceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, iyi geçim halinde kalacağına delalet eder.

Rüyada attan düştüğünü gördüyseniz:

  • İlişkilerde hassasiyetler artabilir.

Rüyada düşen at görmek huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının attan düştüğünü görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada atın düştüğünü görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin attan düştüğünü görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada attan düşüp ölmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına inanılır.

Rüyada attan düştüğünü görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada attan düşen birini görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada atın suya düştüğünü görmek sorunlarının son bulacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments