Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının altın taktığını görmek

Rüyada kocasının altın taktığını görmek

Rüyada kocasının altın taktığını görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, işlerinin çok açılacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kocasının altın taktığını gördüyseniz:

  • Ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki birden bire sizin için çok değerli hale gelebilir.

Rüyada kocasının altın taktığını görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret eder.

Rüyada kocasının yüzük taktığını görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının küpe taktığını görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ne yapacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocanın alyans taktığını görmek yalan söyleyeceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının alyans taktığını görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın taç taktığını görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının altın alyans taktığını görmek iyiliğe kavuşacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına delalet eder.

Rüyada başkasının altın yüzük taktığını görmek haberler alacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments