Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin altın bilezik taktığını görmek

Rüyada birinin altın bilezik taktığını görmek

Rüyada birinin altın bilezik taktığını görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, malına gelecek zarara, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin altın bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş gibi geliyor.

Rüyada birinin altın bilezik taktığını görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, isabetli adımlar atacağına yorulur.

Rüyada başka birinin altın bilezik taktığını görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının altın bilezik taktığını görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin altın bilezik taktığını görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezikler taktığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, bolluk içinde yaşayacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada eşinin altın bilezik taktığını görmek büyük zorluklar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının altın bilezik taktığını görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments