Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin altın bilezik taktığını görmek

Rüyada erkeğin altın bilezik taktığını görmek

Rüyada erkeğin altın bilezik taktığını görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin altın bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişilere dikkat edin.

Rüyada erkeğin altın bilezik taktığını görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının altın bilezik taktığını görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının altın bilezik taktığını görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada eşinin altın bilezik taktığını görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalettir.

Rüyada annenin altın bilezik taktığını görmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada birinin altın bilezik taktığını görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin altın bilezik taktığını görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine yorulur.

Rüyada altın bilezikler taktığını görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments