Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının altın bilezik taktığını görmek

Rüyada arkadaşının altın bilezik taktığını görmek

Rüyada arkadaşının altın bilezik taktığını görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının altın bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyin.

Rüyada arkadaşının altın bilezik taktığını görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, kalkınacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin altın bilezik taktığını görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin altın bilezik taktığını görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalettir.

Rüyada başkasının altın bilezik taktığını görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına inanılır.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek kaybettiği şeyi bulmasına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına delalettir.

Rüyada erkeğin altın bilezik taktığını görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, hem ün sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin altın bilezik taktığını görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada altın bilezikler taktığını görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments