Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı ısırdığını görmek

Rüyada yılanı ısırdığını görmek

Rüyada yılanı ısırdığını görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine işaret eder.

Rüyada yılanı ısırdığını gördüyseniz:

  • Duygusal bir konunun işinizi etkilemesine izin vermeyin.

Rüyada yeşil yılanın ısırdığını görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada küçük yılan ısırdığını görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada su yılanının ısırdığını görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yılanın elini ısırdığını görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yılan ısırdıgını görmek sağlığının bozulacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu yılan ısırdığını görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağını yılan ısırmak gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada su yılanı ısırdığını görmek rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bir ömür olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments