Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yemeğe çağırmak

Rüyada birini yemeğe çağırmak

Rüyada birini yemeğe çağırmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini yemeğe çağırmak gördüyseniz:

  • Aynı şekilde kendinizde başkalarının değil, kendi istekleriniz doğrultusunda seçimler yapmalı veya kararlar almalısınız.

Rüyada birini yemeğe çağırmak istediği zaman yeni işler kurabileceğine, anne baba dualarının alınacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada yemeğe misafir çağırmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada bağırmak çağırmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisi çağırmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi çağırmak ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine inanılır.

Rüyada eve polis çağırmak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet eder.

Rüyada ölü birini çağırmak kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, iyi bir kariyer edineceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına rivayet eder.

Rüyada azraili çağırmak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments