Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeğe misafir çağırmak

Rüyada yemeğe misafir çağırmak

Rüyada yemeğe misafir çağırmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemeğe misafir çağırmak gördüyseniz:

  • Normal koşullarda her şey yolunda gibi görünse bile, daha detaycı olmanız gerekiyor.

Rüyada yemeğe misafir çağırmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve misafir çağırmak geleceğinizin güzel olacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, günahların da affolacağına delalettir.

Rüyada birini yemeğe çağırmak çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada misafirlere yemek pişirmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, borçların ödeneceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada misafirlere yemek ikram etmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalet eder.

Rüyada misafir yemek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada yemek ve misafir görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada misafirlerle yemek yemek kazancını artıracağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments