Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azraili çağırmak

Rüyada azraili çağırmak

Rüyada azraili çağırmak işsiz ise işe gireceğine, emeklerin boş yere harcanacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada azraili çağırmak gördüyseniz:

  • Değişimin çağrısını görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada köpek çağırmak yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine tabir olunur.

Rüyada ölen yakınının çağırdığını görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına yorulur.

Rüyada koyun çağırmak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada kedi çağırmak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada eve misafir çağırmak verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına delalettir.

Rüyada yanına çağırmak kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına tabir olunur.

Rüyada bağırmak çağırmak yolunun açık olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunu çağırmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments