Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi çağırmak

Rüyada sevgiliyi çağırmak

Rüyada sevgiliyi çağırmak çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi çağırmak gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz onunla olan ilişkide kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Rüyada sevgiliyi çağırmak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi çağırmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada bağırarak birini çağırmak yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada isimle çağırmak dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını çağırmak aklına giren şeytana uyacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada köpek çağırmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, hayatını yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada evliya çağırmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis çağırmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, dinde olgunlaşacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments