Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırmak çağırmak

Rüyada bağırmak çağırmak

Rüyada bağırmak çağırmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bağırmak çağırmak gördüyseniz:

  • Acele işlere teşebbüs etmemelisiniz.

Rüyada bağırmak çağırmak dönmeyen şansın artık döneceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ambulans çağırmak görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, karamsar ve umutsuz olacağına inanılır.

Rüyada ölü birini çağırmak rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek çağırmak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, hidayete erip huzuru bulacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu çağırmak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına inanılır.

Rüyada kedi çağırmak rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaza çağırmak işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin seni çağırdığını görmek rakiplerin başarı kazanacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments