Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini uyandırmak

Rüyada birini uyandırmak

Rüyada birini uyandırmak çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, yüceltileceği sözler duyacağına rivayet eder.

Rüyada birini uyandırmak gördüyseniz:

  • Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir.

Rüyada olduğunu anlayıp uyanmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada namaza uyandırmak yeni bir eve taşınacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tam ölecekken uyanmak yalnız hissetmeye, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına yorulur.

Rüyada uyuyan birini uyandırmak kişinin her işi severek yapacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada titreyerek uyanmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çığlık atarak uyanmak borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, dileklerinin kabul olacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına delalettir.

Rüyada birinin uyandırdığını görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına rivayet eder.

Rüyada ezan sesine uyanmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments