Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olduğunu anlayıp uyanmak

Rüyada olduğunu anlayıp uyanmak

Rüyada olduğunu anlayıp uyanmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, kazancının yerine gelmesine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine yorulur.

Rüyada olduğunu anlayıp uyanmak gördüyseniz:

  • Genelde iyimsersiniz.

Rüyada olduğunu anlayıp uyanmak mal ve mülk sahibi olunacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı anka kuşu görmek muradın olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına yorulur.

Rüyada beyaz anka kuşu görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, barış için adım atacağına rivayet eder.

Rüyada derdini anlatamamak gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına işaret eder.

Rüyada müge anlıyı görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ankaraya görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada angona görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işaret eder.

Rüyada zümrüdü anka kuşu görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments