Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada titreyerek uyanmak

Rüyada titreyerek uyanmak

Rüyada titreyerek uyanmak çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada titreyerek uyanmak gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınızın veya partnerinizin üzerine fazla gitmeniz, kırılmasına neden olabilir.

Rüyada titreyerek uyanmak kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına işaret eder.

Rüyada birini titrerken görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü titrerken görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işaret eder.

Rüyada titreyerek ağlamak artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada titreyen el görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine alamet eder.

Rüyada titreyerek namaz kılmak kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada uyuyup uyandığını görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, lüksünün artacağına yorulur.

Rüyada besmele çekerek uyanmak makbul olmayan işler yapacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments