Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyuyan birini uyandırmak

Rüyada uyuyan birini uyandırmak

Rüyada uyuyan birini uyandırmak kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, hayatından razı geleceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uyuyan birini uyandırmak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, umutlarının tazeleneceğine, saygın bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölüyü uyandırmak çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlamak uyanmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, mutlu olacağınıza, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalet eder.

Rüyada besmele çekerek uyanmak böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulur.

Rüyada kuran okuyarak uyanmak istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, eşi ile problemler yaşayacağına işarettir.

Rüyada denizde uyanmak kavgalı durumların nihayete ereceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tam düşerken uyanmak düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, hastalıklarının son bulacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekbir getirerek uyanmak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments