Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çığlık atarak uyanmak

Rüyada çığlık atarak uyanmak

Rüyada çığlık atarak uyanmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, aile hayatına adım atılacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına inanılır.

Rüyada çığlık atarak uyanmak gördüyseniz:

  • Bazı adımları başkalarının atmasını bekleyerek zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada çığlık atarak uyanmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çığlık atamamak iş konusunda kısmetin açılacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada çığlık atan kadın görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına yorulur.

Rüyada çığlık atan görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, hem yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada çığlık atarak ağlamak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına delalet eder.

Rüyada korkup çığlık atmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işaret eder.

Rüyada sessiz çığlık atmak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevinç çığlığı atmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments