Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini uçurumdan atmak

Rüyada birini uçurumdan atmak

Rüyada birini uçurumdan atmak işlerinin kolaylaşacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, sabrını zorlayacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini uçurumdan atmak gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize alacağınız küçük bir hediye, olayı bir nebze yumuşatabilir.

Rüyada arabayı uçuruma atmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını uçurumdan atmak dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan kendini atmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi uçurumdan atmak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerinin azalacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına alamet eder.

Rüyada birini uçurumdan atmak insanlara her türlü yardımı yapacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçuruma atmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan atmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine inanılır.

Rüyada kardeşini uçurumdan atmak sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments