Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan atmak

Rüyada uçurumdan atmak

Rüyada uçurumdan atmak yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sonuç almaya başlayabilirsiniz.

Rüyada uçuruma atmak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını uçurumdan atmak helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulur.

Rüyada birini uçuruma atmak mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada arabayı uçuruma atmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, muradın olacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi uçurumdan atmak ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, kısmetin açılacağına inanılır.

Rüyada uçuruma taş atmak galibiyet kazanacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, para pul sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşini uçurumdan atmak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, yokluğa düşeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada kendini uçurumdan atmak hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments